Zobacz z bliska nasze produkty na WAS#12!

Szukasz nowoczesnych rozwiązań dla telekomunikacji? Poznaj je bliżej, jednocześnie stosując się do restrykcji związanych z pandemią. Pora na dołączenie do konferencji WAS#12 – tym razem online.

Wszystko o WAS#12

Wholesale Agreements and Solutions Group (WAS) jest organizacją odpowiedzialną za interoperacyjność na linii operator-operator, jak również operator-centra. Ma ona zapewniać członkom GSMA stałe, niezawodne usługi GSM kierowane do ich klientów. Konferencja WAS#12 przyczynia się do spełniania tych założeń przez prezentowanie informacji oraz nowinek z branży. W tym roku to wydarzenie odbędzie się online w związku z licznymi obostrzeniami wprowadzonymi ze względu na pandemię.

Doświadczaj naszych rozwiązań Telco online

Tak jak w poprzednich latach, Ailleron będzie częścią konferencji WAS#12. W tym roku chcielibyśmy na niej zaprezentować szeroką gamę produktów dla telekomunikacji, takich jak Steering of Roaming Platform, Welcome SMS, Call Correction oraz Border Steering. Jesteśmy również świadomi wyzwań, jakie może przynieść rok 2021, więc przygotowaliśmy także różnorodne dodatki, które mogą pomóc Twojej firmie dopasować się do zmieniającej się sytuacji.

Chcesz poznać nas osobiście? Chętnie porozmawiamy z Tobą twarzą w twarz. Znajdziesz nas na naszej stronie poświęconej konferencji WAS#12. Tam również umówisz spotkanie oraz lepiej poznasz produkty, które możemy Ci zaoferować.

Czekamy na Ciebie - https://telco.ailleron.com/virtual-was/