Poznaj niekończące się możliwości tworzone przez nasze rozwiązania telekomunikacyjne w czasie wydarzenia WAS#13, które rozpoczyna się już we wtorek, 16 marca 2021 roku. Z dumą ogłaszamy, że po raz kolejny będziemy jednym z Wirtualnych Wystawców obecnych w czasie wydarzenia – i już teraz możesz do nas dołączyć!

Dowiedz się więcej o WAS#13

Wydarzenie WAS#13 jest organizowane przez GSMA – Wholesale Agreements and Solutions Group (WAS) odpowiedzialne za komercyjny aspekt operacji (Interworking i Roaming) pomiędzy graczami z branży. Wydarzenie WAS#13 oferuje wgląd w branżę, jej wpływ na roaming, jak również w plany na przyszłość dzięki ekspertom z całego mobilnego ekosystemu, którzy uczestniczą właśnie w tym wydarzeniu.

Spotkaj się z nami na WAS#13 i odkryj nasze technologie!

Z przyjemnością po raz kolejny dołączamy do WAS#13 jako jeden z Wirtualnych Wystawców. Już wcześniej mieliśmy okazję być częścią tego wydarzenia i chętnie raz jeszcze podzielimy się naszą wiedzą i doświadczeniem z zakresu roamingu. Tym razem dla uczestników przygotowaliśmy szeroką gamę wiadomości i technologii, które mogą odmienić oblicze branży. Są to:

• Globalne partnerstwo z Comfone, aplikacja Wholesale Roaming (z funkcjami Steering of Roaming, powitanie SMS, Border Steering)
  • Polityka zniżek związana z COVID-19. Nasi managerowie zaakceptowali specjalne obniżki biorącą pod uwagę obecną sytuację operatorów w celu wstrzymania bieżących zobowiązań.
  • Inwestycja Enterprise Investments w Ailleron. Ten fundusz private equity zdecydował się dokapitalizować Enterprise Business Unit należący do Ailleron, w skład którego wchodzi nasz zespół telekomunikacyjny. Jest to dla nas doskonała okazja do dynamicznego skalowania biznesu.

W czasie wydarzenia Paweł Franasowicz, Director of Sales& Business Development, odpowie na wszystkie pytania uczestników targów.

Jak wziąć udział w WAS#13?

Wydarzenie WAS#13 potrwa od wtorku, 16 marca 2021 roku, do czwatrku, 18 marca 2021 roku. Zachęcamy do wzięcia w nim udziału lub do bezpośredniego kontaktu z naszym przedstawicielem, Pawłem Franasowiczem przez:

• Email: franasowicz@ailleron.com
  • Telefon lub Whatsapp: 48 503 493 639

Spotkajmy się w czasie WAS#13!