Konferencja IT@BANK, organizowana w Warszawie od 2009 r., notuje systematyczny wzrost frekwencji przy każdej kolejnej edycji. Organizatorzy konferencji przewidują, że jej tegoroczna odsłona przyciągnie nawet 700 profesjonalistów z branży finansowej. Ailleron pojawi się na konferencji w bardzo mocnym składzie, aby rozmawiać o współczesnych wyzwaniach naszej branży i możliwościach zaawansowanej platformy cyfrowej LiveBank.

W tym roku, 15 listopada, profesjonaliści i eksperci bankowości i branży finansowej spotkają się w warszwaskim hotelu Hilton, aby wymienić się swoimi inspiracjami, doświadczeniami i przewidywaniami na temat "Świata Technologii Przyszłości". Organizatorzy konferencji (Miesięcznik Finansowy BANK, Centrum Procesów Bankowych i Informacji, Związek Banków Polskich) i Rada Programowa konferencji idealnie trafiła w bieżące trendy oraz potrzeby merytoryczne bankowców. Imponujący jest również skład prelengentów IT@BANK 2023, który skupi się na 3 tematach i podsumowującej debacie:

• SESJA I: Sztuczna inteligencja vs. realne korzyści.
  • SESJA II: #HyperPersonalizacja - w służbie banków czy klienta?
  • SESJA III: #CyberBezpieczeństwo – cyfrowa stabilność w świecie ciągłych zagrożeń.
  • Debata CIO : Bankowość w świecie napięć, zmian i nieprzewidywalności.
    Zapoznaj się z dokładnym programem na stronie wydarzenia: https://konferencje.bank.pl/konferencje/itbank-2023/

Jaka będzie przyszłości technologii bankowych w erze cyfrowej? Jak szybko i skutecznie dostosować się do dynamicznych zmian globalnych i do równie dynamicznego rozwoju sektora bankowego, FinTech i całej branży finansowej? Na jakie narzędzia się zdecydować, aby rozwinąć usługi finansowe i dopasować je do oczekiwań współczesnych klientów? Tegoroczna mocna reprezentacja Ailleron: Piotr Piątosa (Wiceprezes Zarządu, COO Ailleron), Ireneusz Liberacki (General Manager, Ailleron LiveBank), Łukasz Byrski (Consulting Director, Ailleron LiveBank), Maciej Mazurkiewicz (International Sales Director, Ailleron LiveBank), Mateusz Wierzbiński (Customer Success Expert, Ailleron LiveBank), Maciej Iljasiewicz (DevOps Business Unit Director, Ailleron) i Dagmara Kardaszyńska (Marketing Manager, Ailleron LiveBank), będzie się koncentrować na zagadnieniach kształtujących przyszłość sektora finansowego oraz odpowiedziach na powyższe pytania.

Jako Partner tego inspirującego wydarzenia, na naszym stoisku zaprezentujemy LiveBank, innowacyjną platformę cyfrową dla bankowości, oraz inne usługi i rozwiązania Ailleron, które doskonale współgrają z tegorocznymi zagadnieniami IT@BANK i mogą być najlepszą odpowiedzią na współczesne wyzwania branży.

LiveBank, bazuje na modelu optichannel, podnosząc jakość obsługi klienta i efektywność zdalnej sprzedaży usług finansowych. Wykorzystując AI, LiveBank automatyzuje procesy, co znacząco usprawnia pracę doradców na całym świecie, m.in. w Citi, Santander i ING. Elektroniczna weryfikacja tożsamości, spotkania wideo i wspólne wypełnianie dokumentów online ułatwiają komunikację i redukują koszty operacyjne banków, zapewniając przy tym zachowanie najwyższych standardów obsługi.

Tradycyjnie podczas konferencji IT@BANK zostaną również zaprezentowane wyniki rankingu Miesięcznika Finansowego BANK, dla najlepszych firm informatycznych , które działają na rzecz banków komercyjnych i spółdzielczych. W zeszłym roku w kategorii   „Firma IT o największym potencjale rozwojowym” zwyciężył Ailleron, co jeszcze bardziej zmotywowało nas do rozwoju naszej firmy, Usługi technologii finansowych i produktów finansowych takich jak LiveBank. Liczymy na to, że nasze starania i specjalistyczne rozwiązania dla bankowości oraz całej branży finansowej i leasingowej, zostaną zauważone również w tym roku!

Sprawmy, aby doświadczenia finansowe były
łatwe i przyjemne!