W dniu 27 lutego 2020 r. Zarząd Ailleron SA, na konferencji prasowej zorganizowanej w PAP w Warszawie, zaprezentował i omówił wyniki finansowe za 2019 rok oraz przedstawił przyszłe kierunki rozwoju firmy.

Tomasz Król (Członek Zarządu, Dyrektor Finansowy) przedstawił wyniki finansowe w podziale na trzy segmenty działalności Spółki - Enterprise Services, FinTech oraz HotelTech. Adam Bugaj (Wiceprezes Zarządu i General Manager BU FinTech) omówił wyniki FinTechu oraz czynniki, które miały wpływ na końcowy rezultat tego obszaru. Grzegorz Młynarczyk (Wiceprezes Zarządu i General Manager BU Enterprise Services) zaprezentował wyniki, produkty oraz kierunki rozwoju dywizji Enterprise Services, HotelTech oraz TELCO. Prezes Zarządu – Rafał Styczeń – przedstawił perspektywy na przyszłość oraz podsumował kilka miesięcy pracy w USA, gdzie Ailleron może pochwalić się podpisaną umową ze spółką z Doliny Krzemowej zaliczaną do grona tzw. Unicorns oraz bardzo obiecującymi kolejnymi kontraktami.

Dziękujemy za udział w konferencji i zachęcamy do zapoznania się z materiałami.

Prezentacja z konferencji prasowej