Ailleron dołączy do grona uczestników ósmej edycji Forum Digitalizacji BDL. Organizatorem tego corocznego wydarzenia jest Federalne Stowarzyszenie Niemieckich Firm Leasingowych (Der Bundesverband Deutscher Leasing-Unternehmen – BDL), którego Ailleron został dumnym członkiem. BDL zrzesza około 140 firm leasingowych, reprezentujących łącznie blisko 85% wszystkich transakcji leasingowych w Niemczech. Nasze partnerstwo jest kluczowe dla dynamicznego rozwoju Ailleron, motywując nas do nieustannego doskonalenia jakości usług i otwierając nowe możliwości w implementacji innowacyjnych rozwiązań dla niemieckich przedsiębiorców leasingowych i ich klientów.

Już 13 października w berlińskim Microsoft Atrium, nasi eksperci zagłębią się w najnowsze trendy i innowacje napędzające cyfrową transformację. „Nowy świat: badanie potencjału i wyzwań w zakresie cyberbezpieczeństwa i sztucznej inteligencji w leasingu” to hasło przewodnie tegorocznej edycji. Kluczowi decydenci razem z dostawcami cyfrowych rozwiązań będą dyskutować, które trendy technologiczne rzeczywiście wpłyną na przyszłość firm leasingowych oraz odkryją potencjał sztucznej inteligencji i analityki danych do przekształcania branży. Ważnym punktem programu będzie debata o współczesnych wyzwaniach związanych z cyberbezpieczeństwem w kontekście niepewnej sytuacji rynkowej i najnowszych regulacji prawnych.

Forum Digitalizacji BDL w Berlinie łączy kadrę kierowniczą i członków najwyższego szczebla działów IT, organizacji i strategii, aby zagłębić się w innowacyjne rozwiązania napędzające digitalizację, promować innowacje i wspierać rozwój firm.

Uczestnicy mogą skorzystać z licznych okazji do nawiązywania nowych kontaktów, uczestniczyć w rozmowach na najaktualniejsze tematy związane z branżą leasingową oraz wysłuchać inspirujących wystąpień ekspertów z takich firm jak BDL, SüdLeasing GmbH, Microsoft Deutschland GmbH, Mercedes-Benz Leasing Deutschland GmbH, CHG-Meridian AG, Prof. Schumann GmbH, CHG-Meridian AG, CHG-Meridian AG, BDO AG, SECUINFRA GmbH, Kazenmaier Leasing GmbH, msg GillardonBSM AG i NAVAX Software GmbH.

Aby poruszyć najistotniejsze zagadnienia związane z cyfryzacją sektora leasingowego, agenda Forum Digitalizacji BDL obejmie szereg tematów, począwszy od wpływu analizy danych i sztucznej inteligencji na kształtowanie usług finansowych, przez Inteligentną Mobilność, zarządzanie danymi, analitykę biznesową z Power BI, wykrywanie, analizowanie i zapobieganie atakom cybernetycznym, po prognozy dla branży leasingowej. Więcej informacji na temat programu znajdziesz na stronie wydarzenia.

Kamil Portka, Dyrektor Generalny LeaseTech, i Andrzej Grzechociński, Business and Product Development Director, będą obecni na Forum Digitalizacji BDL, aby nawiązywać kontakty, odkrywać nowe możliwości biznesowe i prezentować nasze autorskie rozwiązania leasingowe szerszej publiczności, w tym:

Skorzystaj z okazji, aby omówić bieżące wyzwania i szanse dla branży leasingowej podczas nadchodzącego Forum Digitalizacji BDL w Berlinie. Zarejestruj się i umów spotkanie z naszymi ekspertami, aby dowiedzieć się więcej o LeaseTech Customer Platform, rozwiązaniu dla klientów firm leasingowych i dealerów samochodowych, uznanym za „Najlepszy Produkt Finansowy Roku” podczas konferencji i Motor Finance Europe w 2022 roku za doskonałość w obszarze obsługi klienta i optymalizacji procesów sprzedażowych.

Jeśli nie możesz wziąć udziału w stacjonarnym wydarzeniu, wypełnij formularz, aby śledzić wykłady i dyskusje na platformie streamingowej. Już wkrótce podzielimy się podsumowaniem najważniejszych wystąpień tegorocznej edycji.