Ailleron ponownie zaznaczy swoją obecność podczas wydarzenia Motor Finance Europe Conference and Awards, które odbędzie się 19-20 października 2023 roku w Wiedniu. Podczas ubiegłorocznej edycji w Berlinie, rozwiązanie LeaseTech Customer Platform wykorzystywane przez takie firmy jak PKO Leasing, Santander Leasing i BNP Paribas Leasing zostało uznane „Najlepszym Produktem Finansowym Roku”. Innowacyjną platformę z portfolio produktowego Ailleron doceniono za doskonałość w obszarze wsparcia obsługi klienta i optymalizacji procesów sprzedażowych dla firm leasingowych oraz innych dostawców finansowych. W tym roku spotykamy się w przestrzeni konferencyjnej hotelu InterContinental w Wiedniu, aby omówić strategie rozwojowe dla sektora finansowania samochodów.

Wydarzenie Motor Finance Europe Conference and Awards przyciąga czołowych ekspertów z całej Europy, którzy dzielą się wiedzą o najnowszych zmianach regulacyjnych, innowacyjnych rozwiązaniach technologicznych, strategicznych osiągnięciach oraz najlepszych praktykach w zakresie optymalizacji finansowania pojazdów przy jednoczesnej minimalizacji wydatków i maksymalizacji wydajności.

Coroczna konferencja adresowana jest do kierownictwa wyższego szczebla, doradców i decydentów z europejskich banków, firm leasingowych i pożyczkowych, twórców i dostawców platform pożyczkowych, przedstawicieli agencji rządowych, małych i średnich przedsiębiorstw oraz brokerów zaangażowanych w kształtowanie strategii rozwoju w branży finansowania samochodów.

Wydarzenie Motor Finance Europe Conference and Awards koncentruje się na omawianiu najistotniejszych kwestii rządzących europejskim rynkiem leasingu i finansowania pojazdów, w szczególności na aspektach związanych z posiadaniem samochodu, modelach wzrostu biznesu zarówno dla nowych, jak i używanych pojazdów, ewolucji rynku samochodów elektrycznych oraz roli innowacji cyfrowych w zwiększaniu lojalności klientów.

Udział w dwudniowym wydarzeniu stanowi niepowtarzalną okazję do poszerzania wiedzy w czasie sesji plenarnych, poznawania nowości rynkowych i innowacji technologicznych, budowania sieci kontaktów i wymiany doświadczeń podczas dyskusji panelowych. Ponadto uczestnicy konferencji mogą nawiązać współpracę z przedstawicielami takich firm jak CreditPlus Bank, ALD Automotive LeasePlan, Mercedes-Benz Leasing Deutschland GmbH, CA Auto Bank i wieloma innymi.

Jakie tematy będą przedmiotem dyskusji podczas tegorocznej edycji?

• Przyszłość branży finansowania samochodów w obliczu niepewnej sytuacji ekonomicznej
  • Nowe modele działalności i finansowania
  • Jak przyjąć elastyczne podejście do mobilności?
  • Przyszłość cyfryzacji w branży finansowania samochodów
  • Integracja nowych modeli finansowania pojazdów
  • Doświadczenia klienta w centrum strategii handlowej

Więcej informacji na temat programu znajdziesz na stronie wydarzenia.

Nie przegap okazji, aby być częścią wydarzenia integrującego europejską społeczność firm leasingowych. Zapoznaj się z agendą i zarejestruj się już dziś, aby spotkać się z nami 19-20 października w Wiedniu. Kamil Portka, LeaseTech General Manager i Marc Breit, Senior Advisor, wezmą udział w konferencji, aby przedstawić rozwiązania leasingowe z portfolio produktowego Ailleron, w tym:

Umów się na spotkanie z ekspertami LeaseTech, aby przedyskutować, w jaki sposób produkty i usługi Ailleron mogą pomóc Twojej firmie w dostosowaniu się do dynamicznie ewoluującego otoczenia rynkowego.

Sprawmy, aby doświadczenia finansowe były
łatwe i przyjemne!