Wind Mobile przeprowadza kolejną kampanię promującą sprzedaż muzyki w ramach Open Ringback.

Spoty reklamowe, w ramach kampanii promującej utwór Pitbulla i Christiny Aguilery „Feel This Moment”, są emitowane w stacjach tematycznych (Eska TV, Fun TV) oraz ogólnopolskich (TVN i Polsat). Nowa kampania jest możliwa dzięki zacieśnianiu współpracy z Sony Music – jednym z największych agregatorów muzyki cyfrowej na Świecie. Osoby oglądające reklamę mogą wysłać darmowego SMSa z literą T na numer 80833, aby za darmo ustawić ten hit w telefonie w miejscu standardowego sygnału oczekiwania.

Open Ringback ma znaczący wpływ na zwiększenie rynku halodzwonków w Polsce. Bardzo się cieszę, że nasza współpraca z Sony Music jest coraz szersza, i że nasz partner będzie istotnym beneficjentem wzrostów realizowanych dzięki naszej usłudze. Prowadzimy rozmowy dotyczące powtórzenia sukcesu Open Ringback na rynkach zagranicznych. Sony Music będzie świetnym partnerem wspierającym naszą ekspansję zagraniczną. Jest to pionierska inicjatywa na skalę światową i tym bardziej zależy nam na sukcesie partnerstwa w Polsce, by wypracowane wzorce zamienić na sukces na Bliskim Wschodzie, w Afryce, Ameryce Południowej czy Europie Zachodniej.– mówi Igor Bokun, prezes zarządu Wind Mobile SA.