“Przyszłość jest bliżej niż nam się wydaje” jest jedną z książek napędzanych przez Ailleron. W ostatnim czasie Rafał Styczeń, prezes Ailleron oraz autor wstępu do wyżej wymienionej publikacji, miał okazję podzielić się swoimi przemyśleniami o niej. W czasie swojego wywiadu udzielonego dla programu internetowego “Pieniądze z papieru” stworzonego przez biznes24, mówił o konsekwencjach ciągłych zmian, na które P. Diamandis, autor „Przyszłości…” zwrócił uwagę w swoim ostatnim dziele. Całe nagranie programu dostępne jest online na kanale YouTube Ailleron:

To unikalna szansa na zajrzenie do wnętrza książki i odkrycie zupełnie nowej wizji przyszłości.

Książka “Przyszłość jest bliżej niż nam się wydaje” oferuje jednak o wiele więcej. Przekonaj się o tym zamawiając ją przez stronę Poltext.