Poznaj nasze hurtowe rozwiązania VAS, dedykowane klientom telekomunikacyjnym podczas WAS#15 w Barcelonie. Wydarzenie odbędzie się w dniach 28 lutego do 3 marca. Liczymy na wiele inspirujących rozmów na tematy związane z roamingiem oraz jego rozwojem w przyszłości. Nie może Cię tam zabraknąć!

Dowiedz się więcej o WAS#15

Wydarzenie WAS#15 jest organizowane przez GSMA – Wholesale Agreements and Solutions Group (WAS) odpowiedzialne za komercyjny aspekt operacji (Interworking i Roaming) pomiędzy graczami z branży. Grupa WAS opracowuje wzorce umów (roaming i interconnect), a także zasady opłat hurtowych. W tym roku WAS#15 będzie częścią dużego wydarzenia - MWC Barcelona 2022, zatem będzie to świetna okazja poznania szerszego ekosystemu mobilnego oraz nawiązania kontaktu z liderami branży.

Odkryj korzyści, jakie niosą nasze rozwiązania roamingowe!

Wydarzenia WAS zawsze gromadzą ekspertów z branży roamingowej, tym samym nasza obecność jest obowiązkowa! Już wcześniej mieliśmy okazję być częścią tego wydarzenia i chętnie raz jeszcze podzielimy się naszą wiedzą i doświadczeniem z zakresu roamingu. W tym roku zamierzamy zwrócić uwagę na możliwości, które będą kształtować przyszłość komunikacji mobilnej.

1. VoLTE Steering. Jak przygotować się na wygaśnięcie sieci 2G/3G i negocjacje umów hurtowych z Partnerami Roamingowymi VoLTE? Oraz dodatkowo bardziej szczegółowe kwestie:

• Istotna rola dedykowanych polityk sterowania VoLTE w celu zapewnienia, że nowe stawki za dane VoLTE i utrata przychodów związanych ze stawkami głosowymi są zrównoważone i pod ścisłą kontrolą.
  • Wykrywanie sieci i urządzeń obsługujących VoLTE.

2. Customer Success Management. Jak budować proaktywną relację, która uwzględnia cele klienta i dostawcy w celu uzyskania obopólnych korzyści? W jaki sposób zespoły roamingowe operatora wspierane są na co dzień przez zespół specjalistów w Ailleron?

Podczas wydarzenia nasi eksperci z Ailleron odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszymi przedstawicielami:

Pawel Franasowicz | Director of Sales & Business Development

Email: pawel.franasowicz@ailleron.com