W świetle zaistniałej sytuacji w Polsce i na świecie, związanej z pandemią koronawirusa (COVID-19), w celu zagwarantowania ciągłości działania usług oraz w trosce o bezpieczeństwo zarówno Pracowników, jak i Partnerów Biznesowych, firma Ailleron SA podjęła szereg kroków dotyczących obecnej nadzwyczajnej sytuacji.

M. in.:

• Wyznaczyliśmy zespół osób dedykowanych do koordynowania wszelkich działań związanych z zarządzaniem obecną sytuacją.
  • Wszyscy Pracownicy firmy Ailleron SA otrzymali pakiet informacji z zaleceniami, mającymi na celu zminimalizowanie możliwości zarażenia się koronawirusem oraz instrukcję postępowania w przypadku ewentualnego kontaktu z osobami zainfekowanymi.
  • W celu utrzymania ciągłości, bezpieczeństwa oraz wysokiej jakości obsługi naszych Partnerów Biznesowych, firma Ailleron SA zdecydowała się w możliwych obszarach wprowadzić model pracy zdalnej w całej organizacji. Jest to model pracy, który stosowaliśmy wcześniej, jesteśmy do niego przyzwyczajeni i przygotowani pod względem technicznym. Z powodzeniem przeprowadziliśmy szereg testów technicznych, które potwierdzają naszą gotowość do zapewnienia usług na dotychczasowym poziomie.

Na chwilę obecną firma Ailleron SA od strony organizacyjnej, proceduralnej i infrastruktury technicznej podjęła możliwe działania przygotowawcze do pracy w tych szczególnych warunkach. O wszelkich nowych okolicznościach będziemy informować na bieżąco.