Ailleron z przyjemnością ogłasza kolejne webinarium Zbuduj swój statek kosmiczny, aby dotrzeć do chmury w bankowości korporacyjnej 5 października, o godz. 9.00 (CET), z udziałem Oliwii Berdak - wiceprezesa, dyrektora ds. badań w firmie Forrester.

Dlaczego warto wziąć udział?

W ciągu ostatniej dekady nastąpiła dramatyczna zmiana w postrzeganiu tego, co jest możliwe w bankowości. Ponadto pandemia przyspieszyła przejście na technologię cyfrową dla wielu firm i osób prywatnych.

Zmiana w postrzeganiu, w połączeniu ze stosunkowo powolnym tempem wdrażania technologii cyfrowych w bankowości korporacyjnej, stanowi dla banków okazję do wyróżnienia się. Banki mogą to wykorzystać, digitalizując swoje produkty i usługi oraz wdrażając chmurę, co pozwoli im szybko dostarczać nowe doświadczenia i wyższy poziom obsługi klienta przy jednoczesnym obniżeniu kosztów.

Obecnie większość klientów bankowości korporacyjnej określa siebie jako "niedostatecznie obsługiwanych cyfrowo". Wystarczy jednak, że osoby zajmujące się bankowością korporacyjną zrobią pierwszy krok w kierunku cyfrowego świata opartego na chmurze. Podczas gdy nowe platformy bankowe mogą oferować swoim klientom w pełni cyfrowe doświadczenie od samego początku, podstawowe usługi banków, w szczególności bankowość korporacyjna, są zbyt złożone i wyspecjalizowane, aby mogły być łatwo powielane przez nowe podmioty.

Platforma bankowości korporacyjnej powinna być solidna statek kosmiczny który napędza biznes. Ma swoją złożoność, funkcje, poziomy zaawansowania technologicznego, które łączą się, aby wykonywać określone zadania i osiągać zaplanowane cele.

Co zyskasz?

Podczas webinaru poruszymy następujące tematy:

• Co oznacza bycie firmą cyfrową w kontekście bankowości korporacyjnej.
  • Najlepsze praktyki w zakresie cyfrowej obsługi klienta, operacji, innowacji i ekosystemów.
  • Integracja cyfrowa koncentrująca się na chmurze.

Webinarium zostanie zaprezentowane przez:

• Adam Bugaj, Wiceprezes ds. rozwoju biznesu w Ailleron Fintech Division
  • Paweł Stach, Menedżer ds. rozwoju produktu i biznesu, Ailleron
  • Krzysztof Tobiasz, Product and Business Development Manager, Ailleron

Oliwia Berdak, Wiceprezes, dyrektor ds. badań, Forrester Research.

Kiedy Twój bank będzie podążać drogą do cyfrowego sukcesu, znajdziesz się w doskonałej pozycji do podejmowania świadomych decyzji. Dołącz do nas, bez względu na to, czy jest to Twój pierwszy krok, czy też Twoja cyfrowa transformacja jest już w toku!